Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antibiotik & Antimikroba

0.5g, 1.0g Sodium Ceftriaxone kanggo injeksi


Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:FEIYUE
Minimal Order Quantity:100000pcs
Rincian kemasan:vial tubular 10ml kanthi filp-off, 1 s / kothak, 10 s / kothak, 50 s / kothak
Wektu Pangiriman:30days
Syarat-syarat pembayaran:TT, L/C
pratondo

Ceftriaxone digunakake kanggo nambani infèksi serius ing ngisor iki nalika disebabake dening organisme sing rentan (pirsani Tindakan kanggo dhaptar lengkap):
- infèksi saluran napas ngisor
- infeksi kulit lan struktur kulit
- infeksi saluran kemih, ora rumit lan rumit
- gonore tanpa komplikasi
- infeksi getih bakteri (sepsis)
- infèksi balung
- infeksi sendi
- meningitis
Ceftriaxone uga bisa digunakake kanggo nyegah infeksi sajrone operasi kayata histerektomi vagina utawa abdomen, ngilangi kandung kemih, prosedur bedah sing kontaminasi (contone: operasi usus) lan operasi graft bypass arteri koroner.
Kaya perawatan kabeh infeksi, studi budaya lan sensitivitas kudu ditindakake sadurunge perawatan yen bisa.


specifications

0.5gvial tubular 10ml kanthi filp-off, 1 s / kothak, 10 s / kothak, 50 s / kothak
1.0gvial tubular 10ml kanthi filp-off, 1 s / kothak, 10 s / kothak, 50 s / kothak


Tindakan

Ceftriaxone minangka antibiotik spektrum sing amba saka kulawarga cephalosporin. Iki dikenal minangka cephalosporin generasi katelu, lan aktif nglawan sawetara bakteri sing ora dipateni dening cephalosporin generasi pisanan utawa kapindho. Ceftriaxone mateni bakteri kanthi ngganggu produksi protein sing penting kanggo tembok sel. Iku aktif marang sawetara organisme penting lan kondhang kalebu:
- Staphylococcus aureus (nanging ora MRSA)
- E. coli
- Neisseria meningitidis (meningokokus)
- N. gonorrhoeae (penyebab gonore)
Ceftriaxone uga mateni sawetara organisme penyebab penting infeksi saluran pernapasan, Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae lan Klebsiella pneumoniae. Sawetara galur Pseudomonas aeruginosa, bug sing nyebabake infeksi rumah sakit sing mbebayani, uga tiwas. Sawetara bakteri liyane sing tanggung jawab kanggo macem-macem infeksi uga rentan kanggo Ceftriaxone.

Saran dosis

Rocephin bisa ditindakake kanthi intravena utawa intramuskular.
Wong diwasa
- dosis saben dina sing disaranake yaiku 1-2g sapisan dina utawa ing dosis sing dibagi kaping pindho saben dina
- dosis ditemtokake adhedhasar keruwetan infeksi
Gonore sing ora rumit
- dosis IM tunggal 250 mg
Profilaksis bedhah
– dosis siji 1g kudu diterbitake ¨ö kanggo 2 jam sadurunge surgery
anak
- 50-75mg / kg / dina minangka siji dosis utawa dibagi dosis
- dosis ora ngluwihi 2 g / dina
- dosis kudu dibagi lan diwenehi saben 12 jam ing meningitis
Durasi saka terapi
- umume, terapi kudu diterusake paling ora rong dina sawise gejala infeksi ilang
- durasi biasane 4-14 dina
- perawatan bisa uga luwih suwe kanggo infeksi tartamtu, contone: infeksi balung
- terapi sing berpanjangan nambah risiko efek samping
- infeksi sing disebabake dening Streptococcus pyogenes kudu diobati ora kurang saka 10 dina
Gangguan ginjel
- Tingkat plasma kudu dipantau ing pasien kanthi fungsi ginjel lan ati sing cacat, lan pasien sing nandhang gagal ginjel abot.
- tingkat serum ngirim ora ngluwihi 280mcg / ml
administrasi
- kabeh solusi sing disiapake kudu digunakake sanalika bisa lan tetep khasiat sajrone enem jam ing suhu kamar
Injeksi intramuskular
- larut 250mg utawa 500mg ing 2ml, utawa 1g ing 3.5ml, larutan lignocaine 1%
- administrasi kanthi injeksi intragluteal jero
- ora luwih saka 1g kudu disuntikake ing saben sisih
- injeksi tanpa lignocaine nglarani
- solusi lignocaine ora kudu disuntikake kanthi intravena
Injeksi intravena
- dissolve 250mg utawa 500mg ing 5ml, utawa 1g ing 10ml, banyu kanggo injeksi
- administrasi kanthi injeksi intravena langsung sajrone 2-4 menit
Infus intravena
- larut 2g ing 400ml cairan IV sing ora ngemot kalsium
- administrasi kanthi infus paling sethithik 30 menit

jadwal

S4

Efek samping umum

Ceftriaxone umume ditolerir kanthi apik. Efek ing ngisor iki umume dialami:
- diare
– mual
- rame
- gangguan elektrolit
- nyeri lan inflamasi ing situs injeksi

Efek samping sing ora umum

Efek ing ngisor iki kedadeyan kurang asring:
– muntah
- sirah
- mumet
- sariawan lisan lan bawok
- diare abot (kolitis pseudomembranous)
Reaksi alergi ora umum nanging gejala kasebut penting kanggo dingerteni lan kudu dilaporake menyang dokter:
- kukul
– gatel
- dadi gedhe
- alangan ambegan
– wheezing
- ruam ungu nyebar

Iniku