Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antibiotik & Antimikroba

Cefradine kanggo Injeksi


Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:FEIYUE
Minimal Order Quantity:100000pcs
Details Packaging:vial tubular 10ml kanthi filp-off, 1 s / kothak, 10 s / kothak, 50 s / kothak
Wektu Pesenan:10days
Syarat-syarat pembayaran:TT, L/C
pratondo

Description

Cefradine kanggo injeksi dituduhake kanggo pharyngitis akut, tonsilitis, otitis media, bronchitis lan radhang paru-paru sing disebabake dening bakteri sensitif, kayata infeksi saluran pernapasan, infeksi saluran urogenital lan infeksi kulit lan jaringan alus.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


specifications

0.5g

1.0g

Iniku