Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antibiotik & Antimikroba

Injeksi Clindamycin Hydrochloride 2ml: 0.15g / 2ml: 0.3g / 2ml: 0.6g


pratondo

Clindamycin Hydrochloride Inj 2ml:0.15g / 2ml:0.3g / 2ml:0.6g

Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku