Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antibiotik & Antimikroba

Lincomycin hydrochloride injeksi 2ml: 0.6g; 1ml: 0.3g


pratondo

Lincomycin hydrochloride inj 2ml:0.6g;1ml:0.3g

Ampul coklat

Ampul transparan


Nyedhiyakake desain kemasan lan kustomisasi.

Nyedhiyakake kabeh dokumen registrasi.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku