Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antibiotik & Antimikroba

Metronidazole injeksi 500 mg 100 ml


pratondo

Metronidazole Inj 500 mg 100 ml


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku