Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antimalarial & Antiparasit

Tablet Albendazole Kab


Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:FEIYUE
Minimal Order Quantity:100000pcs
Details Packaging:10 tablet / blister, 10 blister / kothak
Wektu Pesenan:10days
Syarat-syarat pembayaran:TT, L/C
pratondo

Description

Digunakake kanggo ascariasis, penyakit pinworm.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


specifications

0.2g

0.25g

Iniku