Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antimalarial & Antiparasit

INJEKSI CHLOROQUINE PHOSPHATE 322.5/5ml


pratondo

CHLOROQUINE PHOSPHATE INJ 322.5/5ml


Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku