Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antipiretik & Pembunuh Nyeri

Injeksi Analgin 500mg/5ml ; 2.5 g / 5 ml; 1 g/2 ml


pratondo

Analgin Inj 500mg/5ml ; 2.5 g / 5 ml; 1 g/2 ml

Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku