Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Antipiretik & Pembunuh Nyeri

Tablet Paracetamol 100mg 500mg


Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:FEIYUE
Minimal Order Quantity:100000pcs
Details Packaging:10 tablet / blister, 10 blister / kothak
Wektu Pesenan:10days
Syarat-syarat pembayaran:TT, L/C
pratondo

Description

Iki digunakake kanggo mriyang sing disebabake dening selesma utawa influenza. Uga digunakake kanggo nyuda nyeri entheng nganti sedheng kayata sirah, nyeri sendi, migren, nyeri untu, nyeri otot, neuralgia, lan dysmenorrhea.


specifications

100mg

500mg

Iniku