Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Sistem Ambegan

Chlorphenamine Maleate Injection 1ml: 10mg


pratondo

Chlorphenamine Maleate Inj 1ml: 10mg

Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku