Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Sistem Ambegan

Doxofylline kanggo injeksi


Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:FEIYUE
Minimal Order Quantity:100000pcs
Details Packaging:10ml vial tubular karo filp-off, 1's/box, 10's/box50's/box
Wektu Pesenan:30days
Syarat-syarat pembayaran:TT, L/C
pratondo

Description

Doxofylline kanggo injeksi
Indikasi kasebut yaiku asma bronkial, bronchitis kronis wheezing lan dyspnea liyane sing disebabake bronkospasme.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


specifications

200mg

Iniku