Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Kardiovaskular & Kencing

Vinpocetine kanggo Injeksi


Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:FEIYUE
Minimal Order Quantity:100000pcs
Details Packaging:7ml vial tubular karo filp-off, 1's/box, 10's/box50's/box
Wektu Pesenan:10days
Syarat-syarat pembayaran:TT, L/C
pratondo

Description

Vinpocetine kanggo injeksi dituduhake kanggo nambah macem-macem gejala sing disebabake dening sekuel infark serebral, sequelae saka pendarahan serebral, lan arteriosclerosis serebral.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


specifications

10mg

Iniku