Kabeh Kategori
EN

Omah>Babagan awake dhewe>Gambar Company

NINGBO FEIYUE TRADING CO.LTD dumunung ing kutha pelabuhan ayu Ningbo. NINGBO FEIYUE TRADING CO.LTD didegaké ing 2018 lan minangka perusahaan dagang sing wis lulus sertifikasi GSP lan GMP.

Kanggo mesthekake macem-macem produk farmasi lan kemampuan pasokan, kita uga kerja sama karo akeh manufaktur farmasi, peralatan medis, panganan perawatan kesehatan lan ekstrak jamu.

Perusahaan kasebut duwe luwih saka 1,256 karyawan khusus, kalebu 231 teknisi senior. Kanthi dhukungan kuat saka mitra bisnis, produk kita kalebu bahan baku farmasi, injeksi volume gedhe & cilik, injeksi bubuk, kapsul, granul, tablet, suspensi garing, cairan cuci, cairan oral, supositoria lan semprotan, lan sapiturute. tundhuk karo syarat GMP.

Kanthi turnover taunan rata-rata RMB100 yuta. Perusahaan kita uga semangat ing bisnis amal sosial kayata nyiyapake dana kanggo para korban gempa. Kanthi pengalaman pangembangan pirang-pirang taun, kita duwe spesialisasi ing bisnis dagang obat, fokus ing ngekspor obat, nindakake proyek OEM lan ngolah cara kerja sama sing fleksibel karo perusahaan liyane ing saindenging jagad. Produk kita diekspor menyang macem-macem pasar ing saindenging jagad kayata Asia, Eropa, Amerika, lan Amerika Latin, luwih saka 40 negara lan wilayah. Tujuane yaiku filosofi bisnis sing berkualitas, efisiensi, lan murah. Kita ngarepake ngembangake luwih akeh pelanggan babagan tujuan dhasar kanggo entuk manfaat. Muga-muga kita bisa nggawe hubungan bisnis sing apik lan mbangun masa depan sing padhang bebarengan.