Kabeh Kategori
EN

KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon babagan layanan sing diwenehake mung nggunakake formulir ing ngisor iki. Kita nyoba lan nanggapi kabeh pitakon lan komentar sajrone 24 jam.

Alamat:
No.575 Tiantong South Road, Yinzhou District, Ningbo, China
Tel:
86-574-87762980
Kontak:
Blacky Wong
email:
[email dilindhungi]
Tampilan Whatsapp:
86 18658446897

Ninggalake pesen

Map