Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Sistem pencernaan

Injeksi Atropine Sulfat 1ml: 0.5mg 1ml:1mg 1ml:5mg 1ml:2mg


pratondo

Atropine Sulfate Inj 1ml: 0.5mg 1ml:1mg 1ml:5mg 1ml:2mg

Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku