Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Hormon

Deksametason Natrium fosfat Injeksi 1ml:4mg ; 1 ml: 5 mg; 1 ml: 2 mg


pratondo

Dexamethasone Inj 1ml:4mg ; 1ml:5mg;1ml:2mg 


Ampul coklat


Ampul transparan




Nyedhiyakake desain kemasan lan kustomisasi.


Nyedhiyakake kabeh dokumen registrasi.


Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku