Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Hormon

Injeksi Oksitosin 5 iu./ml


pratondo

Injeksi Oksitosin 5 iu./ml

Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku