Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Pambuka TABLET ANALGIN 500MG lan Injeksi Metamizole/Novalgin

Wektu: 2021-08-16 Hit 110

ANALGIN 500MG TABLET lan Injeksi Metamizole / pemasok injeksi Novalgin


Apa Analgin?

Analgin minangka obat penghilang rasa sakit lan antipiretik. TABLET ANALGIN 500MG mbantu nyuda rasa lara, mriyang, lan inflamasi. Iki nyuda rasa ora nyaman kanthi efektif lan mbantu nyuda demam. .

Dosis lan dawa ANALGIN 500MG TABLET kudu diwenehake kaya sing diresepake dening dokter. Kanggo mungkasi gangguan weteng, kudu dijupuk karo panganan utawa susu. Yen sampeyan duwe riwayat penyakit jantung utawa stroke, hubungi dhokter sampeyan.

  1. Analgin digunakake
  2. Efek samping Analgin
  3. pancegahan
  4. Dosis Analgin
  5. Interaksi Analgin
  6. Panyimpenan Analgin
  7. Analgin vs Paracetamol
  8. Pitakonan Paling Sering
  9. penyebutan

Panganggone Analgin:

ANALGIN 500MG TABLET digunakake kanggo nambani lara lan nyeri minangka obat nyeri. Iki ngalangi utusan kimia otak sing ngandhani yen kita lara. Iku migunani kanggo ngilangake sirah, migren, nyeri saraf, lara untu, tenggorokan, nyeri haid, arthritis, lan nyeri otot sing disebabake dening rasa nyeri. Obat iki umume digunakake lan, yen diwenehake ing dosis sing tepat, arang banget nyebabake efek sing ora becik.

  • Kanggo entuk manfaat sing paling akeh, gunakake kaya sing diwenehake. Aja njupuk luwih utawa luwih saka sing dibutuhake, amarga iki bisa mbebayani. Umumé, kanggo wektu sing paling cendhak, sampeyan bisa njupuk dosis paling murah sing bisa digunakake.
  • ANALGIN 500MG TABLET minangka obat sing digunakake kanggo nambani nyeri kronis utawa traumatik ing awak lan kanggo perawatan lara. Sadurunge menehi obat kasebut, pasien sing duwe riwayat masalah medis liyane kayata asma, infeksi paru-paru, alergi ekstrem, hipertensi lan liya-liyane kudu ngati-ati. Dhokter kudu diwenehi kabar sadurunge miwiti perawatan apa pasien ngandhut utawa arep ngandhut.

    Obat iki bisa nanggapi obat liya, utamane sing kasedhiya kanggo perawatan pembekuan getih, infeksi, diabetes, lan liya-liyane, mula langkah-langkah medis penting.

    Informasi sing diwenehake ing kene adhedhasar bahan uyah obat kasebut. Panggunaan lan efek obat kasebut bisa beda-beda ing saben wong. Sadurunge njupuk obat iki, disaranake takon karo Dokter Kontrol Pain.

    Efek Samping Analgin:

    • Pening
    • Mual
    • Lambung weteng
    • Nggawe
    • Diare
    • Ngantuk
    • Kerusakan ginjel
    • Garing tutuk
    • Tekanan getih rendah
    • Lara weteng
    • Urine warna pink
    • Choking
    • Agranulositosis
    • Rash kulit
    • Gatal
    • Sakit Kepala
    • Kesulitan ngulu
    • Kelemahane

    Sawetara efek samping umum sing bisa diamati nalika njupuk obat iki kalebu muntah, nyeri weteng, mual, lan diare. Pusing, ngantuk, utawa halusinasi visual uga bisa disebabake. Yen sampeyan njupuk obat iki kanggo perawatan jangka panjang, dhokter sampeyan bisa mriksa fungsi ginjel, fungsi ati, lan tingkat komponen getih kanthi rutin. Komplikasi sing abot kayata pendarahan weteng lan masalah ginjel bisa nyebabake panggunaan jangka panjang.

    Dosis Analgin:

    Sampeyan kudu ditindakake kanthi lisan, sawise mangan, 2-3 kali dina saben 250-500 mg. Dosis tunggal maksimal yaiku 1 g, dene 3 g minangka dosis saben dina. Kanggo bayi, dosis siji 5-10 mg / kg kudu diwenehake. Dosis normal kanggo bocah umur 2-3 taun yaiku 50-100 mg, 100-200 mg kanggo 4-5 taun, 200 mg kanggo 6-7 taun, 250-300 mg 2-3 kali dina kanggo 8-14 taun. .

    Interaksi:

  • Efek samping bisa kedadeyan amarga nggunakake obat-obatan ing ngisor iki:
    • Thinners kanggo getih (Warfarin, Acenocoumarol, Heparin)
    • Kortikosteroid, Hormon (Dexamethasone, Prednisolone, Methylprednisolone, Fluticasone)
    • Sulfonamides (Bactrim)
    • Babagan penisilin
    • Ampisilin (Pentrexyl)
    • Babagan Amoxicillin (Sinacilin)
    • Amoxiclav (Panklav)
    • Metformin ing njero (Gluformin)
    • Sekitar glibenclamide
    • Glipyriding

    tips:

    • Kanggo nyuda rasa nyeri, inflamasi, lan mriyang, ANALGIN 500MG TABLET digunakake.
    • Njupuk karo panganan utawa susu kanggo nyuda lara weteng.
    • Njupuk miturut dosis lan dawa sing diwènèhaké dhokter. Komplikasi sing abot kayata pendarahan weteng lan masalah ginjel bisa nyebabake panggunaan jangka panjang.
    • Yen sampeyan duwe riwayat penyakit jantung utawa stroke, hubungi dhokter sampeyan.
    • Nalika njupuk ANALGIN 500MG Pil, mandheg ngombe alkohol amarga bisa nambah risiko masalah weteng.
    • Yen sampeyan njupuk obat iki kanggo perawatan jangka panjang, dhokter sampeyan bisa mriksa fungsi ginjel, fungsi ati, lan tingkat komponen getih kanthi rutin.

    Kewaspadanan:

    • Yen sampeyan alergi marang utawa bahan ora aktif liyane sing ana ing sandhinge, mandheg nggunakake Analgin.
    • Obat iki ora bisa digunakake ing pasien sing duwe kelainan sumsum balung utawa riwayat agranulositosis utawa kelainan liyane sing gegandhengan (anemia, eosinofilia, lan liya-liyane).
    • Analgin ora disetujoni kanggo digunakake ing pasien kanthi hipotensi, asma, lan kelainan ati.
    • Obat iki ora bisa diwenehake marang bocah-bocah ing umur 15 taun.
    • Alkohol UNSAFE-Ngombe alkohol kanthi TABLET ANALGIN 500MG ora sehat.
    • Kanggo meteng - KONSULTAN karo dokter
    • Bisa uga mbebayani kanggo nggunakake TABLET ANALGIN 500MG nalika meteng. Senajan pasinaon manungsa minimal, pasinaon kewan wis nuduhake efek salabetipun ing ngembangaken bayi. Sadurunge menehi resep kanggo sampeyan, dhokter bisa nimbang keuntungan lan risiko apa wae. Konsultasi karo dokter sampeyan.
    • Nggawe nyusoni - KONSULTAN karo dokter
    • Ora ana informasi babagan panggunaan ANALGIN 500MG TABLET sajrone nyusoni. Konsultasi karo dokter sampeyan.
    • Obah Nyopir UNSAFE, TABLET ANALGIN 500MG bisa nyebabake efek samping sing bisa ngrusak kemampuan nyopir.
    • Ginjel- Ing pasien karo penyakit ginjel, ANALGIN 500MG TABLET kudu digunakake kanthi ati-ati. Pangaturan dosis bisa uga dibutuhake kanggo TABLET ANALGIN 500MG. Konsultasi karo dokter sampeyan. Kanggo pasien sing nandhang penyakit ginjel serius, panggunaan ANALGIN 500MG TABLET ora dianjurake.
    • Ati- Ing pasien sing nandhang penyakit ati, ANALGIN 500MG TABLET kudu digunakake kanthi ati-ati. Pangaturan dosis bisa uga dibutuhake kanggo TABLET ANALGIN 500MG. Konsultasi karo dokter sampeyan.
    • Ing pasien kanthi penyakit ati sing serius, panggunaan ANALGIN 500MG TABLET ora dianjurake.

    Overdosis:

    Bisa ngalami agranulositosis akut, sindrom hemorrhagic, insufficiency ginjel lan ati akut. Tandha: hipotermia, hipotensi artikulasi, palpitasi, sesak napas, tinnitus, mual, mutahke, kesel, ngantuk, delirium, nyuda kesadaran, sindrom konvulsif;

    Perawatan: stimulasi muntah, pompa lavage lambung, administrasi laxative saline, batu bara aktif, lan nindakake diuresis buatan, alkalescence getih, terapi gejala kanggo njaga fungsi vital.

    Dosis sing ilang:

    Gawe segampang yen sampeyan ora kejawab dosis Pil ANALGIN 500MG. Nanging, skip dosis sing ora kejawab lan bali menyang rutinitas saben dina yen wis meh wektu kanggo dosis sabanjure. Mangga ora pindho dosis.

    Panyimpenan Analgin:

    • Tahan ing jar sing kedap udara.
    • Tetep bebas saka kelembapan utawa cahya sing terang.
    • Tetep metu saka tekan bocah-bocah.

    Analgin kadaluwarsa:

    Efek salabetipun ora mungkin kedadeyan saka njupuk dosis siji Analgin sing kadaluwarsa. Nanging, kanggo saran sing luwih apik, hubungi praktisi kesehatan utama utawa apoteker utawa yen sampeyan ora sehat utawa lara. Nalika ngobati kondisi resep sampeyan, obat sing kadaluwarsa bisa dadi ora efektif. Sampeyan kudu ora nggunakake obat kadaluwarsa supaya bisa aman. Yen sampeyan duwe kondhisi kronis sing mbutuhake obat-obatan kayata gagal jantung, stroke, lan alergi sing ngancam nyawa, luwih becik sampeyan tetep kontak karo panyedhiya kesehatan utama supaya sampeyan bisa entuk pasokan obat anyar sing ora ana. kadaluwarsa.

    Aja nggunakake Analgin nalika:

    Hipersensitivitas Analgin minangka kontraindikasi. Salajengipun, sampeyan ora bisa nggunakake Analgin yen sampeyan duwe kahanan ing ngisor iki:

    • Kelainan getihen
    • Kekurangan G6PDs
    • Porfiria hepatik
    • Sensitivitas sing berlebihan
    • Bayi sing bobote kurang saka 3 sasi utawa 5 kg
    • Laktasi Kanthi
    • Kanggo meteng

    penting:

  • Marang dhokter sampeyan babagan dhaptar obat, produk kontra (umpamane vitamin, suplemen herbal, lsp.), alergi, penyakit sing wis ana lan masalah kesehatan saiki sadurunge nggunakake Analgin (contone, meteng, operasi sing bakal teka, lsp.). Sawetara kondisi kesehatan bisa nggawe sampeyan luwih rentan kanggo efek samping obat kasebut. Tindakake pandhuan sing diwenehake ing produk kasebut utawa kaya sing ditunjuk dening dokter. Dosis gumantung saka tingkat keparahan penyakit sampeyan. Yen kondisi sampeyan terus utawa saya tambah, hubungi dhokter sampeyan. Ing ngisor iki minangka titik terapi sing relevan.
  • Kanthi alkoholisme
  • Gangguan hematopoiesis