Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Obat paling apik kanggo malaria

Wektu: 2021-01-25 Hit 109

Artesunate kanggo Injeksi iku sawijining antimalaria dituduhake kanggo perawatan awal malaria abot ing pasien diwasa lan bocah. Perawatan malaria abot karo Artesunate kanggo Injeksi mesthine kudu diterusake kanthi kursus perawatan lengkap saka lisan sing cocog antimalaria regimen.