Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>liyane

Diphenhydramine Hydrochloride Injection 1ml: 20mg


pratondo

Diphenhydramine Hydrochloride Inj 1ml:20mg


Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku