Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Vitamin lan Nutrisi

Injeksi Vitamin B1 2ml: 50mg ; 2 ml: 100 mg


pratondo

Vitamin B1 Inj 2ml:50mg ; 2ml:100mg


Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.


Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku