Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Farmasi Rampung>Vitamin lan Nutrisi

Injeksi Vitamin B12 1ml: 0.5mg


pratondo

Vitamin B12 Inj 1ml: 0.5mg


Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem persiapan pharmaceutical.

Bentuk dosis kalebu: injeksi volume cilik, injeksi volume gedhe, injeksi bubuk, tablet, kapsul, suspensi oral, lsp.

Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake desain kemasan lan informasi registrasi.

Saiki golek mitra.

Sambutan distributor obat kanggo ngrembug kerjasama.


Iniku