сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Антибиотик и антимикробно

Инјекција на амикацин сулфат 2 ml: 0.1 g 2 ml: 0.2 g 2 ml: 0.5 g


Индикација

Amikacin Sulfate Inj 2ml:0.1g 2ml:0.2g 2ml:0.5g

Кафеава ампула

Транспарентна ампула


Нашата компанија обезбедува различни фармацевтски препарати.

Дозирната форма вклучува: инјектирање со мал волумен, инјектирање со голем волумен, инјектирање во прав, таблета, капсула, перорална суспензија итн.

Во исто време, обезбедуваме информации за дизајнот на пакувањето и регистрацијата.


Моментално барате партнери.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки