сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Антибиотик и антимикробно

Инјектирање на гентамицин сулфат 1ml: 40mg; 2ml: 80mg; 2ml: 0.2g


Индикација

Gentamycin Sulfate Inj 1ml:40mg; 2 ml: 80 mg; 2 ml: 0.2 g


Кафеава ампула

Транспарентна ампула


Нашата компанија обезбедува различни фармацевтски препарати.

Дозирната форма вклучува: инјектирање со мал волумен, инјектирање со голем волумен, инјектирање во прав, таблета, капсула, перорална суспензија итн.

Во исто време, обезбедуваме информации за дизајнот на пакувањето и регистрацијата.


Моментално барате партнери.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки