сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Антибиотик и антимикробно

Инјекција на линкомицин хидрохлорид 2 ml: 0.6 g; 1 ml: 0.3 g


Индикација

Линкомицин хидрохлорид инж 2ml:0.6g;1ml:0.3g

Кафеава ампула

Транспарентна ампула


Обезбедете дизајн и прилагодување на пакувањето.

Обезбедете ги сите документи за регистрација.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки