сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Антималаричен и антипаразитски

CHLOROQUINE PHOSPHATE INJECTION 322.5/5ml


Индикација

ХЛОРОКИН ФОСФАТ ИНЈ 322.5/5мл


Кафеава ампула

Транспарентна ампула


Нашата компанија обезбедува различни фармацевтски препарати.

Дозирната форма вклучува: инјектирање со мал волумен, инјектирање со голем волумен, инјектирање во прав, таблета, капсула, перорална суспензија итн.

Во исто време, обезбедуваме информации за дизајнот на пакувањето и регистрацијата.


Моментално барате партнери.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки