сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Антипиретик и болка-убиец

Инјекција на натриум диклофенак 2ml: 50mg / 3ml: 75mg


Индикација

Diclofenac Sodium Inj 2ml:50mg / 3ml:75mg


Кафеава ампула

Транспарентна ампула


Нашата компанија обезбедува различни фармацевтски препарати.

Дозирната форма вклучува: инјектирање со мал волумен, инјектирање со голем волумен, инјектирање во прав, таблета, капсула, перорална суспензија итн.

Во исто време, обезбедуваме информации за дизајнот на пакувањето и регистрацијата.


Моментално барате партнери.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки