сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Антивирусно

Рибавирин инјекција 1ml:100mg;2ml:0.25g


Индикација

Рибавирин инж  

1 ml: 100 mg;2ml: 0.25g

Кафеава ампула


Транспарентна ампулаОбезбедете дизајн и прилагодување на пакувањето.

Обезбедете ги сите документи за регистрација.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки