сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Систем за дишење

Инјекција за малеат на хлорфенамин 1ml: 10mg


Индикација

Chlorphenamine Maleate Inj 1ml:10mg

Кафеава ампула

Транспарентна ампула


Нашата компанија обезбедува различни фармацевтски препарати.

Дозирната форма вклучува: инјектирање со мал волумен, инјектирање со голем волумен, инјектирање во прав, таблета, капсула, перорална суспензија итн.

Во исто време, обезбедуваме информации за дизајнот на пакувањето и регистрацијата.


Моментално барате партнери.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки