сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Хормони

Дексаметазон натриум фосфат инјекција 1ml:4mg; 1 ml: 5 mg; 1 ml: 2 mg


Индикација

Дексаметазон Инж 1ml:4mg; 1 ml: 5 mg; 1 ml: 2 mg 


Кафеава ампула


Транспарентна ампула
Обезбедете дизајн и прилагодување на пакувањето.


Обезбедете ги сите документи за регистрација.


Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки