сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Витамини и храни

Инјекција на витамин Б12 1ml: 0.5 mg


Индикација

Витамин Б12 Инж 1мл:0.5мг


Нашата компанија обезбедува различни фармацевтски препарати.

Дозирната форма вклучува: инјектирање со мал волумен, инјектирање со голем волумен, инјектирање во прав, таблета, капсула, перорална суспензија итн.

Во исто време, обезбедуваме информации за дизајнот на пакувањето и регистрацијата.

Моментално барате партнери.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.


Iкваки