сите категории
EN

Дома>Производи>Завршени фармацевтски производи>Витамини и храни

Витамин Ц инјекција 2ml:0.5g;5ml:1g;2ml:0.25g Добавувач


Индикација

Витамин Ц инж 2ml:0.5g;5ml:1g;2ml:0.25g Добавувач

Кафеава ампула

Транспарентна ампула


Обезбедете дизајн и прилагодување на пакувањето.

Обезбедете ги сите документи за регистрација.

Добредојдовте на дистрибутерите на дрога за да разговараат за соработката.

Iкваки