сите категории
EN

Избрана Производи

  • Завршени фармацевтски производи
  • Медицински артикли
Види се

За нас

NINGBO FEIYUE TRADING CO.LTD

Се наоѓа во прекрасниот пристанишен град Нингбо. Ningbo feiyue trading co.Ltd е основана во 2018 година и е трговска компанија која има положено сертификација за gsp и gmp. За да се обезбеди нашиот опсег на фармацевтски производи и способност за снабдување, ние исто така соработуваме со многу други ......... ..

Види се
Нингбо Феијуе

Нингбо Феијуе

Машина за автоматско пакување

Машина за автоматско пакување

Вести