Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Antibiotik dhe antimikrobik

Injeksion i hidroklorurit të klindamicinës 2 ml: 0.15 g / 2 ml: 0.3 g / 2 ml: 0.6 g


shenjë

Clindamycin Hydrochloride Inj 2ml:0.15g / 2ml:0.3g / 2ml:0.6g

Ampulë kafe

Ampulë transparente


Kompania jonë ofron preparate të ndryshme farmaceutike.

Forma e dozimit përfshin: injeksion me volum të vogël, injeksion me vëllim të madh, injeksion pluhuri, tabletë, kapsulë, suspension oral, etj.

Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë informacione për dizajnin dhe regjistrimin e paketimit.


Aktualisht në kërkim të partnerëve.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë