Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Antibiotik dhe antimikrobik

Gentamycin Sulfate Injeksion 1ml:40mg ; 2 ml: 80 mg; 2 ml: 0.2 g


shenjë

Gentamycin Sulfate Inj 1ml:40mg ; 2ml:80mg ; 2ml:0.2g


Ampulë kafe

Ampulë transparente


Kompania jonë ofron preparate të ndryshme farmaceutike.

Forma e dozimit përfshin: injeksion me volum të vogël, injeksion me vëllim të madh, injeksion pluhuri, tabletë, kapsulë, suspension oral, etj.

Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë informacione për dizajnin dhe regjistrimin e paketimit.


Aktualisht në kërkim të partnerëve.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë