Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Antibiotik dhe antimikrobik

Injeksion hidroklorur lincomicin 2ml: 0.6g; 1ml: 0.3g


shenjë

Lincomycin hydrochloride inj 2ml:0.6g;1ml:0.3g

Ampulë kafe

Ampulë transparente


Siguroni dizajnin dhe personalizimin e paketimit.

Siguroni të gjitha dokumentet e regjistrimit.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë