Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Antipiretik & Dhimbje-vrasës

Injeksion analgin 500mg/5ml; 2.5 g/5 ml; 1 g/2 ml


shenjë

Analgin Inj 500mg/5ml ; 2.5 g/5 ml; 1 g/2 ml

Ampulë kafe

Ampulë transparente


Kompania jonë ofron preparate të ndryshme farmaceutike.

Forma e dozimit përfshin: injeksion me volum të vogël, injeksion me vëllim të madh, injeksion pluhuri, tabletë, kapsulë, suspension oral, etj.

Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë informacione për dizajnin dhe regjistrimin e paketimit.


Aktualisht në kërkim të partnerëve.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë