Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Antivirale

Injeksion Ribavirin 1ml: 100mg; 2ml: 0.25g


shenjë

Ribavirin Inj  

1ml:100mg;2ml: 0.25g

Ampulë kafe


Ampulë transparenteSiguroni dizajnin dhe personalizimin e paketimit.

Siguroni të gjitha dokumentet e regjistrimit.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë