Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Kardiovaskulare dhe urinare

Tableta glibenklamide


shenjë

Detajet e shpejta:

5MG

100 Tablets/box

 

Mbështet OEM/ODM:Po

Moq:500,000 Amps

Koha e dorëzimit:Ditë 30 55

Afati i Tregtisë:FOB, CIF

Term Pagesa:T / T, L / C

Standard i disponueshëm:CP,BP

Dokumentet:GMP, CPP, FSC, CTD

 

SINJALET

It is suitable for mild, moderate non -insulin dependent diabetes that is unsatisfactory for diet control. The patient β islet cell has certain insulin function and has no serious complications.

 

Reaksione negative

1. There can be diarrhea, nausea, vomiting, headache, stomach pain or discomfort;

2. Rare rashes;

3. Rare and severe jaundice, liver function damage, bone marrow suppression, decreased particle cells (manifested as sore throat, fever, infection), thrombocytopenia (manifested as bleeding, purpura), etc.

 

RUAJTJA
Ruani në një vend të freskët, të thatë dhe të errët.
Mbani të gjitha barnat larg fëmijëve.

 


Ikasafortë