Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Sistemi i tretjes

Atropine Sulfate Injeksion 1ml:0.5mg 1ml:1mg 1ml:5mg 1ml:2mg


shenjë

Atropine Sulfate Inj 1ml:0.5mg 1ml:1mg 1ml:5mg 1ml:2mg

Ampulë kafe

Ampulë transparente


Kompania jonë ofron preparate të ndryshme farmaceutike.

Forma e dozimit përfshin: injeksion me volum të vogël, injeksion me vëllim të madh, injeksion pluhuri, tabletë, kapsulë, suspension oral, etj.

Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë informacione për dizajnin dhe regjistrimin e paketimit.


Aktualisht në kërkim të partnerëve.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë