Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Hormonet

Injeksion fosfat natriumi deksametazon 1ml: 4mg; 1ml: 5mg ; 1ml: 2mg


shenjë

Dexamethasone Inj 1ml:4mg ; 1ml:5mg;1ml:2mg 


Ampulë kafe


Ampulë transparente
Siguroni dizajnin dhe personalizimin e paketimit.


Siguroni të gjitha dokumentet e regjistrimit.


Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë