Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Industry News

Këshilla për sëmundjen e koronavirusit (COVID-19) për publikun Përdorimi i sigurt i mjeteve për pastrimin e duarve me bazë alkooli

Koha: 2020-03-10 Goditjet: 43

Për të mbrojtur veten dhe të tjerët nga COVID-19, pastroni duart shpesh dhe me kujdes. Përdorni pastrues dore me bazë alkooli ose lani duart me sapun dhe ujë. Nëse përdorni një pastrues dore për bazë alkooli, sigurohuni që ta përdorni dhe ta ruani me kujdes.

● Mbani pastruesit e duarve me bazë alkooli larg mundësive të fëmijëve. Mësojini ata se si të aplikojnë pastruesin dhe të monitorojnë përdorimin e tij.
● Vendosni një sasi në monedhë në duart tuaja. Nuk ka nevojë të përdorni një sasi të madhe të produktit.
● Shmangni prekjen e syve, gojës dhe hundës menjëherë pasi keni përdorur një pastrues dore me bazë alkooli, pasi mund të shkaktojë acarim.
San Pastruesit e duarve të rekomanduar për tu mbrojtur nga COVID-19 janë me bazë alkooli dhe për këtë arsye mund të jenë të ndezshëm. Mos e përdorni përpara se të përdorni zjarr ose të gatuani.
● Në asnjë rrethanë, pini ose lini fëmijët të gëlltisin një pastrues dore për bazë alkooli. Mund të jetë helmuese.
● Mos harroni se larja e duarve me sapun dhe ujë është gjithashtu efektive kundër COVID-19.