Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Industry News

Ilaçi më i mirë për malarjen

Koha: 2021-01-25 Goditjet: 29

Artesunate për Injeksion është një antimalarik tregohet për trajtimin fillestar të malaries së rëndë në pacientët e rritur dhe pediatri. Trajtimi i malaries së rëndë me Artesunate për Injeksion duhet të ndiqet gjithmonë nga një kurs i plotë trajtimi i një orale të përshtatshme antimalarik regjimi