Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Vitamina & Nutritions

Vitamina B1 Injeksion 2ml:50mg ; 2 ml: 100 mg


shenjë

Vitamin B1 Inj 2ml:50mg ; 2ml:100mg


Ampulë kafe

Ampulë transparente


Kompania jonë ofron preparate të ndryshme farmaceutike.

Forma e dozimit përfshin: injeksion me volum të vogël, injeksion me vëllim të madh, injeksion pluhuri, tabletë, kapsulë, suspension oral, etj.

Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë informacione për dizajnin dhe regjistrimin e paketimit.


Aktualisht në kërkim të partnerëve.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë