Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Vitamina & Nutritions

Injeksion me vitaminë B6 1ml: 50mg; 2ml: 0.1g


shenjë

Vitamin B6 Inj 1ml:50mg ; 2ml:0.1g


Kompania jonë ofron preparate të ndryshme farmaceutike.

Forma e dozimit përfshin: injeksion me volum të vogël, injeksion me vëllim të madh, injeksion pluhuri, tabletë, kapsulë, suspension oral, etj.

Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë informacione për dizajnin dhe regjistrimin e paketimit.

Aktualisht në kërkim të partnerëve.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.


Ikasafortë