Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Produkte farmaceutike të përfunduara>Vitamina & Nutritions

Injeksioni i Vitaminës C 2ml: 0.5g 5ml: 1g ; 2ml: 0.25g Furnizuesi


shenjë

Vitamina C Inj 2ml:0.5g;5ml:1g;2ml:0.25g Furnizuesi

Ampulë kafe

Ampulë transparente


Siguroni dizajnin dhe personalizimin e paketimit.

Siguroni të gjitha dokumentet e regjistrimit.

Mirëpritni shpërndarësit e drogës për të diskutuar bashkëpunimin.

Ikasafortë