sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

0.5g, 1.0g Sodium Ceftriaxone pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:30days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

Ceftriaxone digunakeun pikeun ngubaran inféksi serius ieu nalika aranjeunna disababkeun ku organisme rentan (tingali Peta pikeun daptar lengkep):
- inféksi saluran pernapasan handap
- inféksi struktur kulit sareng kulit
- inféksi saluran kemih, teu rumit sareng rumit
- gonorrhea teu rumit
- inféksi getih baktéri (sepsis)
- inféksi tulang
- inféksi gabungan
- meningitis
Ceftriaxone ogé tiasa dianggo dina pencegahan inféksi nalika operasi sapertos hysterectomy heunceut atanapi beuteung, ngaleungitkeun kandung kemih, prosedur operasi anu terkontaminasi (sapertos: pembuangan usus) sareng pembuluh darah corong pancegahan korupsi.
Sapertos sareng pangobatan sadaya inféksi, budaya sareng studi sensitipitas kedah dilakukeun sateuacan lembaga pangobatan upami tiasa.


spésifikasi

0.5g10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
1.0g10ml tubular vial with   filp-off,1's/box, 10's/box, 50's/box


aksi

Ceftriaxone mangrupikeun antibiotik spéktrum lega ti kulawarga cephalosporin. Éta katelah salaku cephalosporin generasi katilu, sareng aktip ngalawan sababaraha baktéri anu henteu ditelasan ku cephalosporins generasi kahiji atanapi kadua. Ceftriaxone maéhan baktéri ku ngaganggu produksi protéin anu penting pikeun témbok sélna. Éta aktip ngalawan sababaraha organisme penting sareng terkenal diantarana:
- Staphylococcus aureus (tapi sanés MRSA)
- E. coli
- Neisseria meningitidis (meningococcus)
- N. gonorrhoeae (sabab tina gonorrhea)
Ceftriaxone ogé maéhan sababaraha organisme panyabab penting inféksi saluran pernapasan, Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae sareng Klebsiella pneumoniae. Sababaraha galur Pseudomonas aeruginosa, bug anu nyababkeun inféksi rumah sakit bahaya, ogé tiwas. Sajumlah baktéri sanés anu tanggung jawab pikeun rupa-rupa inféksi ogé rentan ka Ceftriaxone.

Naséhat dosis

Rocephin tiasa dikaluarkeun sacara intravena atanapi intramuskular.
dewasa
- dosis anu disarankeun sadidinten nyaéta 1-2g sakali sapoé atanapi dina dosis anu sami dibagi dua kali sapoé
- dosis ditangtukeun dumasar kana parahna inféksi
Gonorrhea teu rumit
- dosis IM tunggal 250mg
Prophylaxis bedah
- dosis tunggal 1g kedah dikaluarkeun ¨ö dugi ka 2 jam sateuacan operasi
barudak
- 50-75mg / kg / dinten salaku hiji dosis atanapi dosis dibagi
- dosis henteu langkung ti 2g / dinten
- dosis kedah dibagi sareng dipasihkeun unggal 12 jam dina meningitis
Durasi terapi
- sacara umum, terapi kedah diteraskeun sahenteuna dua dinten saatos gejala inféksi ngaleungit
- lilana biasa nyaéta 4-14 dinten
- pangobatan tiasa langkung lami pikeun inféksi tangtu, contona: inféksi tulang
- Terapi berkepanjangan ningkatkeun résiko épék ngarugikeun
- inféksi disababkeun ku Streptococcus pyogenes kedah diubaran henteu kirang ti 10 dinten
Gangguan ginjal
- tingkat plasma kedah diawasi dina penderita gangguan fungsi ginjal sareng hépatik, sareng pasién anu ngaruksak ginjal parna
- tingkat sérum henteu kedah ngaleuwihan 280mcg / ml
administrasi
- sadaya solusi anu disiapkeun kedah dianggo gancang-gancang sareng nahan kasampurnaanna salami genep jam dina suhu kamar
Suntikan intramuskular
- ngaleyurkeun 250mg atanapi 500mg dina 2ml, atanapi 1g dina 3.5ml, tina larutan lignocaine 1%
- dikelola ku suntikan intragluteal jero
- henteu langkung ti 1g kedah disuntik dina saban gigir
- suntikan tanpa lignocaine nyeri
- larutan lignocaine kedah pernah disuntik ka jero nadi
Suntikan intravena
- ngaleyurkeun 250mg atanapi 500mg dina 5ml, atanapi 1g dina 10ml, cai kanggo suntikan
- dikelola ku suntikan intravena langsung langkung 2-4 menit
Infusion intravena
- ngaleyurkeun 2g dina 400ml cairan IV sanés ngandung kalsium
- dikaluarkeun ku infusion langkungna 30 menit

jadwal

S4

efek samping umum

Ceftriaxone umumna bisa ditolerir. Épék ieu dialaman sacara umum ilahar:
- birit
- seueul
- barudus
- gangguan éléktrolit
- nyeri sareng peradangan dina situs suntikan

efek samping ilahar

Épék ieu lumangsung kirang sering:
- utah
- nyeri sirah
- pusing
- sarieun lisan sareng heunceut
- diare parah (kolitis pseudomembranous)
Réaksi alérgi teu umum tapi geuwat penting pikeun dipikanyaho sareng kudu dilaporkeun ka dokter anjeun:
- hamba
- peurih
- bareuh
- masalah engapan
- ngahiap
- baruntus ungu nyebar

Idongengna