sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Kapsul Amoxicillin 500mg


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10kapsul / leuleuy, 10b listers / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Amoxicillin cocog pikeun inféksi ieu disababkeun ku baktéri sénsitip (galur anu henteu ngahasilkeun β-laktamase):
1. Inféksi saluran pernapasan luhur sapertos otitis media, sinusitis, pharyngitis, tonsillitis sareng anu sapertos disababkeun ku Streptococcus hemolyticus, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus atanapi Haemophilus influenzae.
2. Inféksi urogénital disababkeun ku Escherichia coli, Proteus mirabilis atanapi Enterococcus faecalis.
3. Inféksi kulit sareng jaringan lemes disababkeun ku Streptococcus hemolyticus, Staphylococcus atanapi Escherichia coli.
4. Inféksi saluran pernapasan handap sapertos bronchitis akut sareng pneumonia disababkeun ku hemolytic streptococcus, streptococcus pneumoniae, staphylococcus atanapi haemophilus influenzae.
5. Gonorrhea saderhana akut.
6. Produk ieu masih tiasa dianggo pikeun ngubaran demam tipus, operator tipus sareng leptospirosis; amoxicillin ogé tiasa dianggo ngahiji sareng klaritromisin sareng lansoprazole pikeun ngabasmi lambung sareng duodenum Helicobacter pylori pikeun ngirangan maag peptic Laju ngulang


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

250mg

500mg

Idongengna