sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Amoxicillin Sodium and Clavulanate Potassium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml cetakan botol kalayan filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
20ml cetakan botol kalayan filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:30days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

1. Inféksi saluran pernapasan luhur: sinusitis, tonsilitis, faringitis.

2. inféksi saluran pernapasan handap: bronchitis akut, parah parah tina bronchitis kronis, radang paru-paru, bisul paru-paru sareng bronchiectasis kalayan inféksi.

3. Inféksi sistem kemih: cystitis, urethritis, pyelonephritis, prostatitis, panyakit radang pelvis, Neisseria gonorrhoeae inféksi saluran kemih.

4. Inféksi kulit sareng jaringan lemes: bisul, bisul, selulitis, inféksi tatu, sepsis intra-beuteung, jst.

5. Inféksi sanésna: otitis media, osteomyelitis, sepsis, peritonitis, sareng inféksi saatos dioperasi.


spésifikasi

0.6g10ml cetakan botol kalayan filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
1.2g20ml cetakan botol kalayan filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
aksi

Upami anjeun distributor, punten naroskeun ka kami ngeunaan pendaptaran produk, ngimpor sareng / atanapi pamasaran produk kami di nagara anjeun atanapi daérah.

Upami anjeun palanggan, tong ragu ngahubungi kami ngeunaan langkung seueur inpormasi pikeun produk ieu.
Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Kami Pabrik Asal Cina Kanggo Suntik. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.


Idongengna