sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Amoxicillin Sodium and Flucloxacillin Sodium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
10ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Produk ieu cocog pikeun inféksi saluran pernapasan, inféksi saluran pencernaan, inféksi saluran kemih, inféksi kulit sareng jaringan lemes, inféksi tulang sareng sendi, rongga lisan sareng inféksi ENT disababkeun ku baktéri sénsitip.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g

1.0g

Idongengna